|
Transform Epic Ring
|
|
12-27-2009, 07:57 PM
|
|||
|
|||
|
Transform Epic Ring
Ludzie epica nie można sobie ot tak przekładać bo później macie problem że się blokuje...Epic ma ustawione exhausted i jeśli go przełożysz w ciągu tych 5 sekund (założysz-złożysz-założysz) to się blokuje i możesz sobie go w .... wsadzić. Mam nadzieję że co do niektórych to dotrze i nie będą kombinować z przekładaniem transform epic ring bo nie będą wiecznie naprawiane przez Toma tylko z Waszej głupoty...
_____________________________________________________ Post założony specjalnie dla St'vozo Pozdrawiam. |
|||
|
02-24-2010, 07:14 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Transform Epic Ring
Co 5 sekund można przekładać epica z pomocą energy ringa (ten który daje utamę)
Zakładamy epica, narzucamy na niego energy ringa a po kilku sekundach narzucamy na niego znów epica ![]() W większości przypadków te 5 sekund nie wystarczy żeby was zabić. Last Chaos aktualnie. |
|||
|
04-17-2010, 02:19 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-17-2010 02:19 AM przez The Punisher.)
|
|||
|
|||
|
Przez ten exhausted nie dziwcie się że nagle czas wam z ringa upłynął tzn chodzi mi o te nakładanie : Nakładasz , Ściągasz , Nakładasz --> chodzisz z profesją Epic , ale czas nadal leci z ringa ;] , Ja takim sposobem straciłem 1 ringa ;/ ... Uważajcie ;].
Pzdr Lupuaz
|
|||
|
04-17-2010, 03:13 AM
|
|||
|
|||
|
Puni, nie odświeżaj starych tematów.
Poza tym, dobra uwaga Last Chaos aktualnie. |
|||
|
04-17-2010, 03:57 AM
|
|||
|
|||
|
Przynajmniej wyjaśnił ludziom jak tracą "dziwnie" epic'a...trudno za głupotę trzeba płacić
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc